LogoJeniffersBloemen
  • Al 10 jaar een begrip in Almere!
  • Ruim assortiment aan bloemwerken en extra's
  • Voor 12:00 besteld, zelfde dag geleverd
€ 0,00

JeniffersBloemen

Mijn naam is Jeniffer van den Broek, eigenaresse en bloemiste bij Jeniffersbloemen. Ik heb een bloemen opleiding gedaan en ben nu een erkend bloembinder. Na deze opleiding heb ik 5 jaar in een bloemenzaak gewerkt en uiteindelijk in 2011 de grote stap genomen om zelf een bloemenzaak te beginnen.

Sabrina, Sandra, Milena, Lisette en Sebastiaan werken ook bij Jeniffersbloemen. Mijn collega’s en ik kunnen uiteraard alles maken op het gebied van een boeket of ander bijzonder bloemwerk. Maar wat wij nog veel belangrijker vinden, is dat de bloemen goed bij u en uw persoonlijkheid passen. Of het nu gaat om een boeket, bruidsboeket, rouwbloemstuk of zaal versiering, wij geven u hierin graag een passend advies.

Zelf hou ik ervan om lekker creatief bezig te zijn en steeds meer nieuwe dingen te verzinnen. Wij staan altijd klaar voor al uw wensen, om zo mooi mogelijk uw bloemwerk te maken.Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen, de deur staat altijd open!

Kwaliteit

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren alleen goeie kwaliteit bloemen en zorgen dat de bloemen netjes en verzorgd de deur uit gaan. We hebben een breed assortiment aan bloemen en planten.

Tips voor een langer vaasleven

Gebruik een schone vaas (liefst eerst goed schoonmaken met chloor of ander middel). Gebruik vers kraanwater, koud water tenzij anders aangegeven. Verwijder de bladeren aan de onderkant zodat deze niet in het water komen Beschadig de steel zo min mogelijk Snijd 2 – 5 cm van de steel en gebruik hierbij een scherp mes (hiervoor hebben we ook een handig bloemenmesje, zie onze artikelen). Snijd de stelen goed schuin af. Voeg het bloemenvoedsel toe in de vaas (even goed door roeren). Met deze tips geven wij u 7 dagen vers garantie.